Forgot your password?
Error : Oops! If you are seeing this, your browser is not loading the page correctly. Please try pressing Control-F5 to force reload the page. If this doesn't work, you may need to update your browser :
Download Firefox | Download Chrome | Download IE

Enlarge map

dsaraswati   

Dina, 28 y.o.


Joined 2 years ago, profile updated 2 months ago.

Displaying posts 1 to 10 of 17.
Reply - Conversation - Aug 19, 2017
Schön:)
Du bist unglaublich hübsch :o
Reply - Conversation - Jul 29, 2017
Slamat ulang tahun dhik Dina! Hari ulang tahun pertama di German !! Panjang umur dan banyak rejeki ya Dina! Hiep hiep horaaaaaaa! :D
Reply - Conversation - Jul 28, 2017
Sugeng siyaaaang Dina!

Panglima senang banget ada kabar Dina maneh. Yo opo kabare rek? Kita wes suwe ora ngobrol ngobrol. Dina dadi aupair di Mesir paling! Hihihi Kok ada foto Mesir di profilmu Din. Pas liburan nang kono yo ?

Iyo panglima, Tahes tahes aja. ( soyo tuwa soyo keriput! hihi )
Opo kabare neng German Din, kerasan opo ora? :D

Salam satu jiwa.
Reply - Conversation - Jul 5, 2017
Hallo , ich weiß echt nicht wie auf dein Profil gestoßen bin.
Dennoch wollte ich dir liebe Grüße hinterlassen.

Du bist aus Indonesien? Also hochwahrscheinlich Muslimin , oder? :)
inactive user
If only I had the cash to go travelling at will T^T
Reply - Conversation - Jun 6, 2017
bitte schön :)
Reply - Conversation - Jun 6, 2017
oh vielen vielen Dank :D
Reply - Conversation - May 6, 2017
Sugeng enjang Dina!

Anake wis diurus enggak? Tugasmu akeh yo nek esuk.
Din, nek kangen ambek Malang ana vlog wong Malang neng You Tube. Lucu banget wonge.
https://www.youtube.com/watch?v=KPQZVKvt6fQ
Panglima seneng ndelok Bayu Skak iki nggae blajar basa jawa. :)) Piye ambek basa Germanmu Din? Opo Dina uga blajar neng
kursus basa German? Penting buanget Din. Panglima nembe molai blajar basa German uga:))
Kok ora katut nang Keukenhof ambek koncone Din. Tak keki kembang tulip marang Dina wae ngeeh! Salam tulip seka Londo! :))
Reply - Conversation - May 5, 2017
Sugen enjing Dina! Iyalaah panglima tahes tahes wae. Tetep awet tuwa deh! Dina maleh tetep enom enggeh! hehehe
Rapopo ta durung mbales walle, pokoke ojo mbales dendam! hehehe

Waduh senengan Dina mangan mie setan ngati ngati lho engko
Dina mesti kesetanan lho! hihihih Bonus dina iki, "de keukenhof mbukak, iki videone: https://www.youtube.com/watch?v=MwR9UHf7iSA
Salam tulip seka Londo yo Dina.
Reply - Conversation - Apr 7, 2017
Sugeng enjing Dina! Wadoh panglima eling Dina wes tangi jam limo isuk wau! Ya ampuuuun isuk isuk banget! Jam lima wau panglima sik ko lan ngorok koyo kerbau! hihihi Malah anak sing diurus durung tangi, malah nangis geruh geruh mergo ditangekno Dina! hihihi

Iyo seneng ta isa kenal budaya wong German. Mangan Sauerkrat und Bratwurst! Ngombe bir nganggo pot kembang!
Wong German dhemen ngombe bir uakeh buanget! Ojo medem nggeh Dina! hahaha Kebiyasaan sing aneh dewe opo nggeh Dina?

Syukurlaaah Ibu lan bapak aupair apik apik. Panglima saben dina nggeh ngedongakno sampeyan ora dianiaya lan disiksa koyo pahlawan divisa neng Malaysia! hehehe

Rupane Dina wes pinter masak! Penting banget iki. Wes adoh merantau neng negri wong. Ilat kudu dialem, njoget njoget girang ketemu panganan favorit seka Indonesia! hihi
Mengko mbukak DEPOT JANGKRIK DINA cabang Berlin wae yaaaa!

Sapurane basa Jawa panglima isih kurang apik ya Dina. Pokoke yo saben dina sinau terus. Pokoke nggeh pantang mundur. Sinau ambek semangat taun 45! Panglima seneng banget isa latiihan basa jawa ambek Dina! Sampeyan dadi guru basa jawaku wae nggeh! Pokoke gratis nggeh! hihihi

Oalaaah tibane wong German ora isa nggawe sambel sing bener. Sambale ditukokno neng Londo wae Dina! Lha ojo gawe Sambel dhewe! Wong kabeh semaput ta! Wong german mesti semaput ngambung bau trasi kuwi. Mambune mesthi nyegrok irunge tonggomu terus tonggomu kabeh mlayu kocar kacir! hahaha

Sakmene dhisih nggeh Dina, layange meneh meneh disambungno nggeh! :)) Salam sungkem.
Please Sign In or Join for Free to view the rest of this profile.
You are currently logged in from 35.170.75.58 View account activity.