Forgot your password?
Error : Oops! If you are seeing this, your browser is not loading the page correctly. Please try pressing Control-F5 to force reload the page. If this doesn't work, you may need to update your browser :
Download Firefox | Download Chrome | Download IE
Your profile has been viewed

My Friends
My Bookmarks

's notes

nieuwe Compaq Presario CQ61 Accu 12:54 pm UTC on September 23, 2016
U hoeft slechts een paar voorzorgsmaatregelen te nemen om de accuduur van de Compaq Presario CQ61 te verlengen. De maatregelen die u kunt nemen hebben betrekking op: de gebruiksduur van de accu en de levensduur van de accu. De gebruiksduur heeft betrekking op de tijd dat u met een enkele volledig opgeladen accu kunt werken. De levensduur van de accu is de tijd die een accu werkt voordat deze vervangen dient te worden. Bovendien kunt u door een tweede accu aan te schaffen, uw mobiliteit vergroten en de gebruiksduur verdubbelen.
Om de gebruiksduur van de accu te verlengen, kunt u het beste het energieverbruik verminderen:

  Stel de helderheid van uw scherm zo laag mogelijk, maar nog steeds comfortabel in

  Gebruik tijdens het werken op accuspanning zo weinig mogelijk cd's en dvd's

  Voer geen zware taken uit (zoals spelletjes en het bewerken van video's) als de Compaq  Presario CQ61 Accu spanning wordt voorzien

  Schakel apparaten die u niet gebruikt, zoals een draadloos LAN-netwerk of Bluetooth, uit

  Laad uw accu altijd volledig

  Laad voordat u een nieuwe accu gebruikt, deze eerst helemaal op. Ontlaad de accu en laad de accu dan nogmaals volledig op

  Gebruik zo vaak mogelijk de wisselstroomadapter


Uw systeem schakelt in de stand stand-by of in de sluimerstand als de accuspanning onder een bepaald peil komt. Op deze manier wordt voorkomen dat er gegevens verloren gaan. Maar om uw accu volledig te kunnen ontladen, moet u deze instellingen uitschakelen. Dit doet u door uw systeem opnieuw op te starten en de BIOS Setup te openen. Laat de Accu Presario CQ61 ingeschakeld in de BIOS Setup totdat deze wordt uitgeschakeld. De CQ61 accu is nu volledig ontladen. Sommige systemen beschikken over de BIOS-optie "Calibrate battery" of "Refresh battery". U kunt deze optie gebruiken om uw accu volledig te ontladen. Wanneer uw systeem een NiMH-accu gebruikt, dient u de accu regelmatig op te laden, te ontladen en opnieuw op te laden. Bij een Li-Ion-accu zijn deze handelingen minder vaak nodig, maar worden aangeraden wanneer u merkt dat de gebruiksduur van de accu afneemt.
http://www.koopaccu.com/compaq-presario-cq61.html
No comments
You are currently logged in from 34.204.193.85 View account activity.